Omdat ieder gebouw een comfortabel klimaat verdient

Het belang van een gezond binnenklimaat

Gezond binnenklimaat

Gebouwen leven en veranderen. Ze worden gebruikt, ze verouderen, functies veranderen en de werking van installaties neemt af. Daar waar eerst een gezond binnenklimaat heerste, ontstaan nu problemen. Soms is dat al vrij snel na een oplevering, soms na verandering in gebruik of vanuit veroudering.

Iemand past de installatie aan of het gebruik van de ruimtes is anders dan verwacht. De gebruikers vinden het te koud of te warm of ervaren tocht. Ook kan het voorkomen dat een medewerker klaagt over hoofdpijn of branderige ogen omdat ruimtes slecht geventileerd zijn.

Om tot een passende oplossing te komen analyseren we eerst de huidige situatie, zowel qua gebruik als techniek, de stofconcentraties en de ventilatiebehoefte.

Na deze analyse wordt een advies gegeven waar op korte en lange termijn verbeteringen kunnen worden behaald. Hierbij houden we rekening met actualiteiten, wet- en regelgeving en uiteraard uw situatie en bedrijfsvoering.

Wilt u weten of uw gebouw een gezond en veilig binnenklimaat heeft of voldoet aan de huidige wensen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.