Mededeling

DuurzaamGebouw en Dijkoraad gaan samen

Nieuws
Dijkoraad DuurzaamGebouw overname

Trots delen wij u mede dat DuurzaamGebouw en Dijkoraad hun samenwerking hebben verzilverd! Ingenieursbureau Dijkoraad te Deventer en Dijkoraad Bometis te Veenendaal zijn per 01-12-2017 overgenomen door DuurzaamGebouw.

Wegens flinke groei in aanvragen en uit te voeren projecten bij zowel DuurzaamGebouw als bij Dijkoraad, wordt er op het gebied van beheer en onderhoud al een periode op een prettige wijze samengewerkt. Deze positieve ervaring heeft ertoe geleid om deze samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

DuurzaamGebouw heeft de ambitie om als landelijke speler te opereren op het gebied van totaal vastgoedadviseur, met de focus op de beheer- en onderhoudsfase van het vastgoed. Dijkoraad heeft een bewezen sterke positie in renovatie en nieuwbouwprojecten tijdens de definitie, ontwerp en de uitvoeringsfase. Door deze overname kunnen beide bedrijven meer focus creëren op de engineeringsactiviteiten, ontwerp, realisatie en worden de kwaliteiten gebundeld.

Inhoud

Gerard Lokhorst licht toe: “Wij zijn overtuigd dat deze integratie zal leiden tot een sterkere positie in de markt en dat DuurzaamGebouw door spreiding van werkzaamheden meer kwaliteit kan gaan leveren. Wij zien vele kansen om onze expertises te verbreden en te verdiepen. Met de overname van Dijkoraad halen wij veel kennis in huis en kunnen wij onze relaties in het noorden en oosten van het land nog beter van dienst zijn en hebben wij het volste vertrouwen in de toekomst!”

Jurgen Wissink & Gerard Lokhorst (directeuren Dijkoraad & DuurzaamGebouw) zullen de komende periode, met veel plezier, de samenwerking en integratie tussen de bedrijven leiden.

Zowel Dijkoraad vestigingen Enschede en Zwolle als Dijkoraad Viavesta blijven verder opereren onder naam Dijkoraad zoals u dat van ons gewend bent.