Over producten, processen en vakmensen

Dijkoraad biedt de Nederlandse industrie een enorme berg ervaring

Industrie

Uw organisatie is een goed geoliede machine om de product- of processtructuren zo optimaal mogelijk te laten werken. Activiteiten die gericht zijn op onderhoud, vervangingen of verduurzaming mogen hier geen invloed op hebben. Maar u heeft daarnaast wel te maken met de doelstellingen en eisen vanuit het Klimaatakkoord waar uw organisatie binnen afzienbare tijd aan moet voldoen.

Wij zijn ervan overtuigd dat er in uw sector veel mogelijkheden zijn om te verduurzamen. Wij kunnen u helpen dit inzichtelijk te krijgen waarbij direct wordt gekeken hoe dit in uw bedrijfsproces kan worden geïmplementeerd. Hierbij worden techniek, verdienmodellen, subsidietrajecten en communicatiemodellen integraal meegenomen om tot een optimaal resultaat te komen.

Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende industriesectoren zoals voedingsmiddelen, hout- en papier, olie, chemie, metaal en machine. We denken mee en gaan probleemoplossend te werk. Al onze medewerkers zijn bovendien gewend in projectteams te werken. Belangrijk, want voor het slagen van een project is een goede samenwerking essentieel.

Wilt u weten op welke wijze wij uw organisatie kunnen ondersteunen de doelstellingen te behalen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.